Jun 15, 2006, 8:31 AM

БЛАГОДАРЯ 

  Poetry
1199 1 19
И ето тук пред теб стоя,
събирам думи неизказани,
с този стих да ти благодаря,
а имам толкова за казване.
Приеми от мен поклон,
кланя се дори душата
пред това, че бе подслон
в бури силни на съдбата.
Позволи да те прегърна
и така да ти благодаря,
малка част поне да върна
от безсънието и страха.
Да ти върна за звездите,
дето сваляше ми през нощта,
за сиротните мечти, които
се изгубваха сами в тъга.
Погледни и ще видиш в очите
моята отплата эа това,
че с теб по-дни бяха дните.
За нощите по-нощи аз благодаря!




Посвещавам го на всички,още не събрали смелост да благодарят.

© Екатерина Банска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??