Oct 8, 2022, 9:39 AM

Благодаря 

  Poetry » Phylosophy
254 2 2

Благодаря 

 

"Благодаря" е дума неземна,

тя молитва е кратка, безценна –

ако изричаш я ти от сърце –

грее чисто и пълно със вяра твойто сърце!

Дума, която носи духовно богатство, 

ако дори я помисляш често и ясно!

Дума, която към тебе връща

Доброто и от която се крие лицето на злото.

Буди се, мисли, живей и заспивай с "Благодаря" –

в замяна от Вселената дар ще получиш –

да чувстваш как те препълва ден след ден Любовта!

 

© Даниела Ганчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Любимата ми дума
    Прекрасно е.
  • Хубаво чувство.
    https://www.youtube.com/watch?v=v9uAlI5EYng
    Поздрави!
    Успех!
Random works
: ??:??