Ти беше като лъч надежда
в мрачните ми дни, с теб
забравях всяка болка,
колкото и много да боли.
В теб открих човек прекрасен
и готов да подаде ръка,
без да се замисля -
да помогне на мига.
Ти ме караше да се усмихвам
и да избягам от света,
за което ужасно много ти
БЛАГOДАРЯ...
25-26. 09.2007
© Радка Йорданова All rights reserved.