Jun 10, 2020, 7:00 PM

Благослов 

  Poetry » Love
619 3 4

Добър вечер, моя любов...

колко грижи денят издълба по лицето ти.

Удар след ласка, писък след зов,

пак до кръв набраздиха сърцето ти.

Добър вечер, моя любов...

колко следи са оставили хората

и бездомните мъжки ръце.

Посребряло е чувството от умората,

неуморно е само болното ти сърце.

Ще живееш ли дълго, самотна любов,

без да спреш пред вратите отворени.

Преими моя тих благослов, 

като ехо на вечните спомени.

© Любомира Вълева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??