Oct 19, 2023, 8:57 PM

Благослов 

  Poetry » Phylosophy
151 4 2

Сърцето ми е празно без любов - 

завързано на клуп въже над бездната!

Закриляй го, Ти Боже, с благослов,

с Ръката Си, над моя сън протегната!

 

И ден след ден след думите политнали

зърно ще мелят вятърните мелници!

Ще меся хляб тогава от мечтите си

и залъци ще чупя за неверници!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??