Apr 29, 2011, 8:45 AM

Благословия 

  Poetry » Landscape
843 0 0

Благословия

 

Дъжд вали, да напои земята,

да се раждат плодовете и цветята.

И Господ от Небето благославя

всичкото добро, което става.

 

След дъжда дъга изгрява

и небето просветлява,

природата в очакване притихва.

Слънце благодатно се усмихва.

 

После птичките запяват,

цялата земя се съживява,

чадърите си хората прибират

и своя път в света намират.

 

И Господ от Небето благославя

всичкото добро, което става.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??