Dec 19, 2007, 8:38 AM

Бленувай ме и ме сънувай 

  Poetry » Love
1152 0 24
                                                                              

                                                                   Вдъхновено от Аннавлад (Анна Дюлгерова) и нейното "Сънувай ме". Благодаря ти, Ани!

 

На В.

 

Бленувай ме и ме сънувай.

В съня ти тихо ще пристъпя.

Ще бъда мила  и грижовна,

душата нежна да не будя.

 

И в мислите ще те прегърна.

Ще те завия с обичта си.

В сърцето ти ще се завърна.

Ще шепна тихичко „Ела си"!

 

Не се събуждай от дъха ми.

Ветрецът ласкав е до тебе.

Във шепите на любовта ми,

жадувам те и те копнея...

 

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??