Mar 30, 2017, 10:40 AM

Ближният 

  Poetry
237 1 0

Време дошло е -
и чувства, и мисли да
нямат засечка,

 

за да не тегли
за в бъдеще ближният
късата клечка...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??