Jan 11, 2009, 4:35 PM

Близост 

  Poetry » Love
703 0 4

 

Толкова километри...

 

Сякаш са безкрайно дълги...

И трудно нещо може да ги разруши...

 

 

 

 

Остават цели даже след замръзване...

Не се страхуват и от пламъци дори.

 

 

 

Винаги са заедно, макар и  разделени,

посоката събира ги в едно.

 

И преминават заедно през предели,

преоткриват нови приказни места.

 

 

 

После връщат се обратно,

изморени са от дългия им път.

 

Релси...

и над тях е влакът.

А в купето двама са на кръстопът...

© Ангелина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??