Jul 26, 2007, 3:58 PM

Блус за двама 

  Poetry
724 0 6

Тела, настръхнали в изящен блус,
преливат се във бъдеще и минало.
Опитват плахо устните на вкус -
чувство старо, през годините отминало.


Пожарът пламва - нещо там, отвътре,
под лъжичката, със болка се присвива
и нашепва, че ще има ново утре,
ще звучи и песен още по-красива.


Приспани са били мечтите им
и в танца преоткриха своята съдба,
извървя докрай, без път, следите им
и ги прегърна нежно любовта.





(Любовта не си отива, просто й е нужно постоянно да се преоткрива)

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??