Блясъкът очите
насълзява!?
Блясъкът, гласът
в душата затаява.
Но блясъка е и жарава!
-Изгаря чистата душа.
Душа която е живяла,
по всички Божи правила.
Затуй когато
в блясъка попаднеш!?
Не се опиянявай от това...
Защото то мираж е,
и може да те подведе.
-По лоши пътища
да тръгнеш...
Да загубиш своето сърце.!
А зомби има
страшно много.
Защо и ти да си такъв?
Нима за блясъка готов си!?
Слепец да станеш,
бездушен ,безсърдечен.
Да станеш просто силует.
Раздай се,
дай любов на всички...
Който срещнеш по света.!
Така по лесно ще живееш.
С пречистена добра душа!
© Ангел All rights reserved.