На проф. Любомир Котев
...И се ровя
в словесни камари:
търся Истина,
Любов,
Човек
в лавината от думи стари
на този огненометежен век!
В тях намирам
мигове пламтящи...
И изгарям без утеха цял
в неспокойните си лунни нощи,
събрал в душата
обич и печал!
© Стойчо Станев All rights reserved.