Aug 28, 2024, 10:11 PM

Болезнен стон 

  Poetry » Phylosophy, Other
222 6 12

Безмислено е времето, в което

не си обичал истински веднъж,

не си прескачал грапави павета,

не си танцувал под проливен дъжд.

 

Безмислено е да планираш всичко -

животът често е непредвидим.

В робуване на глупави привички,

изчезва щастието яко дим.

 

Безмислено е да пилееш дните

в лудешка надпревара за пари,

а да не можеш да замесиш пита,

едно дърво да засадиш дори.

 

Безмислени са думите - балони,

бeзмислена е всяка суета.

И моят стих като болезнен стон е:

"Любов, любов му трябва на света!"

© Nina Sarieva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??