Dec 5, 2010, 8:15 PM

Боли... 

  Poetry
909 0 24

Във празната алея

на смирените желания -

прегърбени осъмват

непоискани мечти

до думи неизречени

и болката пияна.

А все по-гъсти спускат се

илюзии - мъгли...

 

Боли дълбоко в корена

на миговете чакани.

Тежат предчувствия оголени

и светлосенки на вини.

Отронват сълзи-рими

чувствата разплакани

върху прехапаните устни

на истинолъжи...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??