Jul 15, 2012, 12:49 PM

Боли! 

  Poetry » Love
540 0 0

Студен есенен дъжд вали,

когато Ангели плачат за

разбито сърце от лъжи.

Боли ги!

„Земен Ангел”, тяхна сестра страда

за неспазени обещания, за угасваща надежда,

за разбити мечти.

Боли ги!

Че сърце, крехко като розов цвят,

чисто като сълза,

непорочно като дете,

изгаря, ставайки на пепел.

Студен есенен дъжд вали,

когато Ангели плачат за

разбито сърце от лъжи.

Боли ги!

Но се питат - Дали някога

това сърце ще се възроди

и ще може да прости?

© Натали Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??