Nov 29, 2013, 3:54 PM

Боли 

  Poetry » Love
389 0 0

Боли. Душата се разкъсва.
Боли. Сърцето на парчета се пръска.
Боли. От очите капят сълзи.

Тъмна нощ. Без луна и звезди.
Черен мрак край мен шепти.
Пусти улици. Вятър студен.
Ти не си до мен.

Студени дни. Студени нощи.
Лутам се без цел и посока.
Пропадам в мрачни дълбини.
Сама съм и ме боли.

denisima - 21.09.2013 г. 


© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??