Sep 2, 2008, 1:18 PM

Боли ме от тишина 

  Poetry » Love
723 0 7


Тихо е!
Сиротна тишина върлува,
чува се само часовника стар,
часове и минути бързо пътуват,
обърнеш се - живота отлетял.

Тихо е!
Тук си, но всъщност съм сама,
за миг не усещам твоето присъствие,
прегърната съм, но от студена тишина,
възползва се от твоето отсъствие.

Тихо е!
Безмълвна съм, нямам глас,
стяга ме нещо силно в гърдите,
страшно и студено ми е в този час
и от тишината боли ме.

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??