Jan 9, 2019, 2:09 PM

Болка 

  Poetry
477 1 0

Защото гласът ти е слънчев лъч...

А любовта ти е моята посока...

И когато си наоколо е хубаво...

А когато те няма е болка...

© Гергана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??