Sep 3, 2011, 10:54 PM

Болка в бяло 

  Poetry » Other
581 0 0

Стрелата бясна пак пречупи светлината
и затри от погледа ми сянката прекрасна...
Болка истинска и страстна...
Как по дяволите не разбра???
Бих стъпила на мина заради теб,
бих докоснала слънцето,
бих си пуснала куршум,
бих забила си кама в сърцето,
но ти така и няма да се впечатлиш от тоя шум...
Читателю, кажи ù, и на теб вече не говоря...
А ти ли???
Мислиш, че е за поредната любов, нали???
Да ти спестя усилията -
приятелите и животът ми са цяло...
Ако не ги познаваш, мило,
един живот не си живяло!!!

© Привидение Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??