Nov 10, 2012, 3:57 PM

Болката 

  Poetry » Other
857 0 2

Не, не искам да остарявам, но остарявам

и по очите ми даже личи

как с всички по-малко се прощавам,

чрез отронените ми горещи сълзи.

 

Не, не мислете, че плачех за вас,

не се научих да живея с обиди,

аз чрез душата си ви обичах без глас,

така че болката ми никой няма да види.

 

Тя единствена ще си остане за мен

да гори с сърцето ми като рана,

в която умира и най-щастливият ден

във всяка нощ - неразгадана.

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря!
  • "Не, не мислете, че плачех за вас,
    не се научих да живея с обиди,
    аз чрез душата си ви обичах без глас,
    така че болката ми никой няма да види."
    Хубав стих!Поздравления!
Random works
: ??:??