Oct 25, 2009, 5:59 AM

Боляло, минàло... 

  Poetry » Other
1066 0 8

Боляло, минàло…

„Боляло, минàло, за друго питàло...” –
така нашепваше ми мама
вълшебните слова,
ласкаво погалваше
немирната глава
и поръсваше със прах за рани
изпобелените колена.

Но те няма, мамо, тук сега...
Да промълвиш
целебните слова,
да изтриеш нежно
отчаяна сълза
и да посипеш с прах за рани
изподраната душа.

© Павлина Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??