Много паузи,
революции и амуниции за нови каузи,
и аплаузи,
конспирации и резервации създал си.
Да управляваш,
републики, империи обединяваш,
не уважаваш,
племена в народи приобщаваш.
Диктуваш,
редици от войници маршируваш,
но загубваш,
дирекции, инфекции разбулваш.
© Милица Игнатова All rights reserved.