Sep 27, 2013, 8:17 PM

Борба за по-добър живот 

  Poetry » Civilian
308 0 1

Докато в парламента има смешни дебати

какво става в страната, егати?!

Хората мизеруват тотално,

а онова "лидерче" нахално

вместо на народа да се извини -

бълва бисери и лъжи.

Мафията народа си граби,

а хората, социално слаби,

гинат в мизерия и глад.

Няма ли край този ад?!

Онез третират народа кат скот!
Хора, борете се за по-добър живот!

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??