Бойко, банкянската тиква,
в кално блато ни натиква.
Покровителства тоз и онзи бандит,
а държавата му отива към фалит.
Груб капитализъм се строи,
а в чия полза - не питай, а мълчи.
Видя "вождът" мутра в огледало,
която не е в полза материалу.
Тоз, който говори за дюнер на ъгъл,
майсторски народа е излъгал.
Уж се бори с някакви октоподи,
а към нищото ни води.
Но нищо! Пак гласувайте за него -
да надуете празното му его.
Властта свършва, Бойко стане,
само исторически факт ще остане.
© Георги All rights reserved.