Sep 2, 2023, 7:42 PM  

Бушува в мен сърцето… 

  Poetry » Phylosophy
255 3 0


Бушува в мен сърцето

като че е бурното море.

Денем е като слънцето,

нощем - звездното небе.

 

Дъното ми се разтваря,

чувства волно извират.

Небето също се отваря,

мечти към него политат.


Залеза и изгрева са в мен,

пътека съм от цветната дъга.

Всичко носи смисъл огнен,

щом сърцето го издига.

 

Песента, която слушам

е зовът на моето сърце.

Миг, в който се влюбвам,

порив, роден от слънце.

 

Бел. на автора: Добавих четвърта строфа по молба на читател.

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??