Mar 19, 2010, 10:47 PM

Босо... 

  Poetry » East forms
585 0 11

Овехтял страхът.

Износена обувка.

Скъсана тъга.

 

Босо бъдеще.

Убива миналото.

Разтегнат мигът...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??