Dec 2, 2022, 3:25 PM

Бродяга 

  Poetry » Love, Phylosophy
200 1 1

В изгнание с множество проблеми

сама се пратих, сама се пратих.

Сърцето ми остана в тебе.

То остана, то остана.

 

Аз си тръгнах и нарамих

всички наши спомени, които

вместо въздуха ме хранят

и вместо тебе ме обичат.

 

Вървя и няма път след

историята ми най-любима.

В света - правосъдие и ред

показват, че не мога да те имам.

 

Границите са размити,

но аз ги преминавам.

Греховете ми са твърде чисти,

колкото са тези на бродяга.

 

И щом нямам дом, но имам път,

до какво ще стигна аз чрез него?

Излязох от сърцето ти, а отвъд

няма нищо. Нито прах, ни пепел.

 

А аз не спирам да горя и

започнах от твоята усмивка.

Нещо продължава да ме мъчи

и не спира.

 

Това е твойта липса.

© Ангела Топалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не винаги чувствата са взаимни, Ангела. В живота слещаме много хора, от тях трябва да изберем сродната душа, за да свържем живота си. Разделите не са приятно нещо, но те те учат как да откриеш истинския Човек!
Random works
: ??:??