Jun 9, 2006, 9:17 PM

Бродят тихи ветрове 

  Poetry
567 0 3

Влачат се сивите облаци,
Влачат се над блоковете.
Влачат се над влечугите,
Над мълчащите,над децата им.
Няма дъжд,не гърми,нито свети,
всичко е тъжно пиянство.
Няма вяра и нищо не е свято,
Няма страх,няма шум,няма крясъци.
Бродят тихите ветрове
между хората.
Шепнат гарвани,пусти дървета.
Шепнат старците на децата си,
Но децата отдавна ги няма.

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??