Jun 4, 2007, 4:44 PM

БУДА 

  Poetry
1134 0 4
О, Буда

    ти плачеш не със сълзи,
а с капчици роса,
пропити с нежността на земята,
 идващи от дълбините на душата,
те носят в себе си плачът на дете,
и всяка капка е отронена молитва,
камбанен звън,
възвестяващ за идващото утро,
а щом докоснат твоето лице,
те събуждат в тебе ново чувство,
 повика на вечността,
затуй  към слънцето 
протегни сега ръка
и с милосърдието си дари света!



ИНТИ




© Аматерасу All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??