Jun 12, 2008, 9:28 PM

Букет 

  Poetry
441 0 4

 

 

Отгледах любовта си

като невен - красиво цвете.

Градих я ден след ден.

Събаряше, рушеше,

късаше от мен.

Издигнах каменни стени -

да я защитя.

В шепи изворна вода

и носих -

да не увехне.

С тяло вятъра и спирах -

от корен да укрепне.

С изстръгнати цветя

букет за друга ти набра.

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??