Mar 7, 2010, 9:35 PM

Букет за мама 

  Poetry » Other
1554 0 15

На твоя светъл празник, мамо,

бих искала да ти даря букет цветя.

Ще го сложа на едно място само,

а  то отдавна вече не е у дома…

 

Затуй в мислите си те прегръщам,

голям букет от обич ти събрах.

Затворила очи, назад аз се обръщам

и знам, усмивката ти пак видях…

 

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??