Jul 30, 2015, 11:04 PM

Буря 

  Poetry
470 1 0
Буря

Попаднал сред тайфун от думи,
стоиш и разсъждаваш,
с какво си си заслужил,
онези тежки хули.

Внезапно казват,
като гръм връхлита,
безпричинно породен,
гнева си той изсипва.

Минава той през теб,
мечтите разрушава,
всичко след себе си помита,
обиден те оставя.

Замисляш се,
това ли заслужаваш,
искаш да крещиш и ти,
но се овладяваш.

Изчакваш вихъра да мине,
и да кажеш, че е грешно,
описваш че ранен си,
даже ти е много тежко.

И ето бурята отмина,
ала думите остават,
в душата ти посети,
дълбоко те раняват.

© Радослав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??