Jun 5, 2011, 9:38 PM

Буря 

  Poetry » Erotic
1216 0 4

БУРЯ

 

Ела –
да гледаме заедно бурята!

Сега –
не чакай за утре!
Така –
да се вятърът втурне!

И там –
нас с листата да грабне!

Тогаз –
небето нека да падне!
В дъжда –
да се люшнат мокри телата!
В екстаз –
да се слеем луди с земята!

 

Ела!
Сега!
Не чакай за утре!

 

04.03.2010 г.

 

© Добромир Пенков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??