Aug 14, 2016, 10:45 PM

Буря приближава 

  Poetry
293 1 3

Буря приближава

 

Пак притъмня. И се намръщи

морето, така красиво.

Вълните сини, ги заобръща

и стана оловно сиво.

 

Времето сякаш се преобърна,

от слънчево и горещо.

За миг морето се превърна

в стенание зловещо.

 

Гръмотевична буря приближава.

Някаква лодка се мята.

Хоризонтът не се различава-

небето се сля с водата.

 

За слънчево, надеждите скрити

останаха напразни.

И само за няколко минути

плажът се опразни.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??