May 5, 2021, 6:10 PM

Busta Rhymes 

  Poetry » Authors song
970 1 3

В биита особен се чувствам способен да не бъда преборен и това ме прави отворен към моменти без спомен. 

Сряда, четвъртък, петък, събота неделя, правя се без спир и без да се променям.
 

Хем с приятели съм хем съм без тях, понякога чудя какво беше като чувствал съм глад, 

но сега по-добре ми е като мръсна съм гад, и не го прая от яд или от инат а просто за да бъда млад.
 

И откровено мога да кажа, че пред малко хора за мен е важно да важа, и ако си от тях със сигурност по странен начин ще ти го покажа, без значение как или с какво ш те намажа, айляк ше бъде и ше те увАжа.
 

Кофти неща като на повечето хора са ми се случвали, но това не ме прави лош нито по-добър нали? 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??