Mar 2, 2017, 7:55 PM  

Бягайки 

  Poetry » Love
693 1 2

Непрестанно бягам.
Бягам от спомени.
Бягам от мисли.
Бягам от своите любими очи.
Бягам от всичко,
бягам, не мисля
колко дълго може бягството да продължи.
Бягам от смеха ти
и о, боже, от тези очи...
Бягайки, признавам,

искам да бягаме само аз и ти.
Нека бягаме назад
към нашето красиво "преди".
Когато времето беше наистина наше,
и бяхме щастливи, не бяхме ли?
Да променим края, да намерим нова светлина.
Ако не я намерим, ще използваме старата –
достатъчно е силна –
ще стигне да запали наново две угаснали сърца.

© Аврора All rights reserved.

Кога ще успея да избягам? 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за коментара ти, Тодор! ❤
  • Браво дете! Не спирай да пишеш! Щом си разбрала, че в живота си трябва да бягаш само в посока към любовта, тя винаги ще те вдъхновява, и ти винаги ще имаш нещо ново, което да споделиш с другите за нея! Успех! А може би верният отговор на последният ти въпрос е: Веднага.
Random works
: ??:??