Dec 12, 2012, 12:32 PM

Бягство - успешно! 

  Poetry » Other
303 0 0

Оставих оковите счупени,

решетка изпилена и разбита врата.

„Там” не броях дните си,

а само часовете на нощта.
Луната ми даваше сила

с мъглива, сребриста светлина.


Със звездите чертаех карта,

път, по който да вървя.

Озарен от светулки в мрака,

пътят на моята душа.


Свърши присъдата, излязох от „там”,

като пясък изплъзнат през човешка длан.

Тръгнах на север през тунел прокопан

и стигнах до тук, забравила вече за „там”.

© Виктория Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??