Jan 16, 2015, 8:44 PM

Бях 

  Poetry
515 0 0

                     

Бях и млада, и жива, и чувствена,

бях безумно влюбена в този свят,

бях наивно вярваща и доверчива,

но сега съм друга и аз, и светът!

 

Само вятърът все тъй нежно ме гали,

само птиците все тъй изящно летят,

а морето все тъй безумно е синьо 

и все тъй нежно целува брегът!     

     

    

 

    

 

 

© Тонка Янакиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??