Mar 11, 2011, 7:03 PM

Бях, можех, трябваше... 

  Poetry » Love
1264 0 6

Идвах при тебе в неделните утрини,
докосвах те, а ти гледаше в екрана безизразно,
как се изживява перфектната любов.
Шепнех ти нежни думи, чакайки отговор,
но не ги чуваше, не ме усещаше
в безстенния си дом.
И аз си отивах безшумно на пръсти,
забравила обувките си в твоя сън.
Всъщност аз никога не съм идвала
и не съм те обичала, ти ме отпрати,
а можех да бъда твоя, истинска, влюбена...
но можех - не съм.

 

 

                        

                    

             На В.

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??