Късно е да се извиняваш,
време е да си заминаваш.
Остави ме тук сама,
да се лутам във нощта.
Не мога да ти простя,
със нея аз видях те.
Как мога да ти простя,
тя прегърна и целуна те.
Не отричай, ти не се отдръпна.
А аз сковах се, не можах да мръдна.
Просто нямах думи.
Безмълвна тръгнах към дома си...
© Стефания Игнатова All rights reserved.
време е да си заминаваш.
това прати ли му го в смс
трябвало е, ако не си
така нямаше да има нужда и нас да занимаваш