Apr 26, 2024, 11:09 AM

Бяхме ли 

  Poetry » Civilian
66 0 0

Бяхме ли в тази лъжа или слизахме бавно

в някоя долна земя да си търсим духа?

Бихме се с мелници с дни, а години безславни

влачихме в кални стъгди копия към дома.

 

Кротнали морни тела, отброяваме впити 

делници като одялани камъни в зид.

Каним се да изкрещим мислите си сърдити

ала гласът ни не струва и долар пробит.

 

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??