Feb 20, 2009, 9:50 PM

Бял ден 

  Poetry » Other
729 0 0
Бял ден


Какъв красив е този ден,
красив е само, ако си до мен!

Тази сутрин в бяло е земята,
хората усмихват се като децата!

Радост голяма в мене настана,
в свежата утрин се чувствам огряна!

Че ти си до мен
в този бял ден,
Светът е прекрасен!
Снегът не е студен!



20.02.2009 г.

© Божана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??