Jul 27, 2007, 9:52 PM

Бял стих 

  Poetry
1033 1 5
Бял стих
          е животът ми -
накъсан,
          наръбен и грапав.
Беше време,
когато бе песен.
А сега е
           без ритъм и рима.
За да стигнеш
           до сърцевината му
разрови надълбоко.
Там,
     където нощуват мечтите.

© Нели Вангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??