Jul 16, 2007, 9:31 AM

БЯЛА 

  Poetry
662 0 13
Сънувах простичко.
Като дете...
Кокичета в снега.
И нацъфтели.
Прегръщаше ме синьото небе.
Кокичета бяха
бели, бели...

А беше миг предсмъртие спасително.
Усетих го... Разбрах, че ме очаква.
Сред бялото на шепата кокичета
душата ми щастлива се разплака....

Не е тъга...
Смъртта е еуфория.
На въздух, на пречистване.
И вяра.
Под шепота магичен на тополите...
Смъртта е бяла, бяла, бяла...

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??