* * *
Зима е и сняг вали,
и пада от небето бяла нежност,
сякаш ангел сега се роди
и чисто е утрото снежно...
Зима е, бяла магия,
омагьосващо сипе мечти
и света тази нощ ще покрие,
с ледени бели звезди...
© Светла All rights reserved.