Sep 4, 2011, 4:46 PM

Бялата сълза 

  Poetry
339 0 2

Пада бялата сълза.

Тя е вече

само спомен.

С нея тръгва си света.

Полет и негá.

Късат се окови.

Съживява се тревата,

по която ходим -

босоноги.

Прималялата душа

утре ще е вече нова.

Мъдра,

хубава,

добра.

Със изплакани очи.

Със избелени вини.

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??