Jan 31, 2007, 3:18 PM

Бъдеще  

  Poetry
656 0 4
През всички дни на миналото бъдеще
се мъчех нещо да открия
Не стигам с малко с малко губя
Малко ми остава и да съм до теб но не
Не е така наредено бъдещото минало
Далечната ръка не ще погали
уморените очи
И думите безгласни не покриват
глухите мечти
Но срещат се душите и ако в тях
е зрънцето на бъдеща любов то стига
Не допир нито звук дори без лик
и капчица движение
Но искаме ли пак сме там
В бъдещото наше опиянение

© Вълко Тодореев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??