Jan 7, 2010, 8:21 PM

Бъдеще 

  Poetry » Love
588 0 14

Помислих си за теб -

над житата литна птица

и слънце затрептя с ресници!

 

Видях те в спомена си -

морето плисна бяла пяна,

в ръка дете светулка хвана!

 

Застана ти пред мен -

Вселената избухна във искри

и тъмнината в дълбините скри!

 

Видях усмивката ти -

тя отвори път пред мен

към света отново възроден!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??