Jan 22, 2023, 7:11 AM

Бъдете там 

  Poetry
318 3 5

Бъдете там, където е високо,

където за душите е безмерно.

Към хълмовете – в тяхната посока,

те дават обещание за верност.

 

Бъдете там, където слънце ярко,

ще гали набраздените ви длани.

Където на сърцето ще е жарко

и ще ехтят в ушите ви камбани.

 

Бъдете там, където от лицето,

усмивката не ще да си отиде.

Попивайте блаженството с което,

безследно всяка болка ще отмине.

 

И чувайте тържествения тътен,

роден дълбоко, нейде във недрата.

Животът ви не ще да е безпътен,

щом следва знаците на светлината.

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??