Mar 26, 2008, 12:11 PM

Бъди 

  Poetry » Civilian
1505 1 29
Посветено на моята най-добра приятелка Росица Иванова, която откри първия частен кабинет по психологическо консултиране в гр. Г. Оряховица


Започваш
ново начинание,
благородно,
истински красиво.
Вървиш
със ясното съзнание-
ДОБРОТО
с теб е постижимо!

С усмивка,
с доброта и упоритост
постигай целите
поставени.
На хората
с любов помагай,
разкривай им пътеки
неподправени!

Нека Бог
ти дава сила
и много ярка
светлина!
Бъди опора
и закрила,
ЛЕЧИТЕЛ
на човешката душа!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??